O nama

 

Kozji melem Bojape nastao je prvenstveno iz ambicije i težnje porodice Šegrt povratku prirodi. 

Sve je počelo sa starim farmaceutskim recepturama i prirodnim sastojcima, a danas naš proizvod ide ruku pod ruku s modernom medicinom i kozmetologijom. 

Za čovjeka su najkorisnije biljke koje su i njegovi preci koristili, jer se tokom vijekova saživio sa prirodom svog podneblja. Duh tradicije zahvaljujući našim melemima, sačuvan je i ponuđen na korišćenje savremenom čovjeku. 

Kombinacijom kozjeg loja, pčelinjeg voska i esencijalnih biljnih ulja dobili smo vrlo lako razmaziv i ljekovit melem. Izbjegavanjem umjetnih boja, mirisa kao i konzervansa održavamo kvalitet i sigurnost našeg proizvoda. 

Kozji melem Bojape, 100% prirodan proizvod našao je primjenu u svakodnevnom tretiranju kožnih problema, fizikalnoj terapiji, u suzbijanju hemoroida i saniranju sportskih povreda kao i kozmetologiji. 

Osetite blagodeti koja priroda pruža, uz kozji melem Bojape! Ljekoviti i organski dobijeni sastojci iz bilja i kozjeg loja satkani su u prefinjenom pakovanju Bojape melema za kožu.

Naša proizvođačka energija i inovativnost rade na približavanju darova prirode modernom čovjeku nudeći ih kroz gotov proizvod.

 

Telefon

00387 65 862 973

Email

segrtjelena2@gmail.com

 

Adresa

Aranđelovo bb, Trebinje