Recenzije zadovoljnih korisnika

Jako volim melem Bojape i često ga koristim protiv alergija, krastica i svega što je ružno i bolno. Neki dan sam imala sitni osip, kupila sam uvijek poželjni melem, prošlo kao rukom odnešeno.

Ivana, trebinje

Moja kolegica Ana Pavićević se podmladila i melem joj skinuo bore! Ovim putem Vam se srdačno zahvaljuje i  toplo preporučuje svima!

Dolores, Dubrovnik

“Poštovani, pošiljka je stigla, oduševljena sam ambalažom, kao i ugodnim osjećajem melema nakon nanošenja na koži, a o miomirisu da ne govorim.”

Jana, Banjaluka

Imam problema sa psorijazom, dosta je bolje nego što je bilo, imam još da mažem, ali naručit ću još melema, probaću ga i za bore.

sanja, gacko

Odličan proizvod za sve tegobe na koži, od suhe i ispucale kože na laktovima i petama do osipa od dermatitisa i za sve dijelove. Proizvod za sve od glave do pete!!! Tople preporuke!!

marijana, trebinje

Nedavno mi je pala preko noge neka željezna ograda i ogrebala me, za 4 dana mi je sve lipo zaraslo od univerzalnog melema.

Josipa, Ravno

“Melem mi je makao gljivicu na noktu a prije je 6 miseci mazala s canestenom i nista mi nije pomoglo. Jako sam sretna, hvala vam.”

marica, dubrovnik

“Brzo se upija i djeluje u kratkom roku. Jako dobar je posle depilacije i za nanošenje nakon uboda insekata. Nikada me nije razočarao i svaki put ću radije za njim posegnuti nego za bilo kojim drugim proizvodom za oštećenje kože.

nataša, trebinje

Telefon

00387 65 862 973

Email

segrtjelena2@gmail.com

 

Adresa

Aranđelovo bb, Trebinje